Trots

Korte inleiding René’s Blog

De blog is een wekelijks geplaatste, persoonlijke blog. Na het overlijden van mijn partner is de nadruk in deze blog komen te liggen op de gebeurtenissen in mijn dagelijks leven.

Hoe voel ik me, hoe is het om als alleenstaande vader 2 jonge meiden op te voeden? Wat beleven we met z’n drietjes, hoe wil ik in het leven blijven staan? Om maar wat voorbeelden van mogelijke onderwerpen te geven.

Tussen de tekst, geplaatste foto’s en regelmatig geplaatste eigen songs, is zeker een interactie. Alle elementen vullen elkaar aan tot één verhaal.

Rode draad tussen alle creatieve activiteiten vormen sowieso de sleutelwoorden hoop, inspiratie en positiviteit.

Laat gerust wat van je horen middels een reactie.


Schrijf je in voor de mailinglijst en blijf zo op de hoogte van alles wat er ook maar op de site geplaatst wordt. 

Schrijf je in voor de mailinglijst:

* indicates required

 


Nogmaals, om dit nog even een keer extra te benadrukken, alle verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze blog ligt bij mij, René. Het zijn mijn gedachten/overpeinzingen en Chantal kan hier dan ook op geen enkele manier op worden aangesproken!!!! 
Deel dit /Share this