Korte inleiding fotografie

Sinds enige jaren heeft de fotografie mijn hart gestolen. Niets mooier dan met een camera eropuit te trekken en te proberen de gevoelens, gedachten, of sfeer die ik voel bij het aanschouwen van alles wat ik om mij heen zie, vast te leggen in een compositie.

Mijn grootste interesse heeft de natuur en het landschap. Dit vooral in combinatie met licht en lucht. Uren kan ik doorbrengen in de natuur, wachtend op dat ene moment dat al deze componenten samenvallen en een fraai schouwspel ten tonele brengen.

Ongetwijfeld ben ik niet de meest onderlegde fotograaf, daarvoor ben ik er nog veel te kort mee bezig, maar ik hoop deze tekortkomingen wel voor een deel te kunnen compenseren, door de composities zo te maken, dat er een sfeer/karakter in schuilt.

Veel foto’s vormen dan ook een inspiratiebron voor mijn muziek of teksten. Ik ‘verdwijn’ als het ware in een foto en beleef er mijn avonturen. Deze leveren mij dan weer tekst en/of muziek op.

Regelmatig zal ik nieuwe foto’s posten, dus kom gerust nog eens langs.

Schrijf je in voor de mailinglijst:

* indicates required


Deel dit /Share this
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram