Songs

En dan nu waar het eigenlijk toch allemaal om draait bij een band, de nummers. De onderstaande nummers geven een goed beeld van wat voor muziek men mag verwachten van At Hodson Street.

De ‘studionummers’ zijn thuis opgenomen en gemixed. Ze zijn eigenlijk nog in de ontwikkelfase. Dus nog geen echte studiokwaliteit met gelikte band erachter, maar huis, tuin en keukenwerk. Al geven ze een prima beeld van onze muziekrichting.

De ‘live’ nummers zijn direct opgenomen met een eenvoudige handrecorder. Deze nummers geven onze semi-akoestische kant mooi weer. Zonder opsmuk en toeters en bellen, zo klinken wij, At Hodson Street, tijdens optredens.

We zijn druk bezig ons repertoire nog verder uit te breiden. Op dit moment bestaat dat uit zo’n 35 eigen nummers. Er liggen er momenteel nog zo’n 40 te wachten op hun beurt om uitgewerkt te worden. Aan inspiratie dus gelukkig geen gebrek bij ons!!

We, Chantal en René, hopen dat jullie net zoveel plezier aan de nummers zullen beleven als wij doen. Mocht je ons willen boeken voor een optreden of vragen hebben, zie dan het formulier bij ‘Contact en Boekingen’. Dit formulier kun je natuurlijk ook gebruiken als je iets wilt zeggen over onze nummers. Of laat een bericht achter in ons gastenboek!!

Regelmatig zullen er nieuwe nummers geplaatst worden op deze site. Wil je op de hoogte blijven van onze muzikale ontwikkelingen, schrijf je dan nu in voor de mailinglijst.

At Hodson Street

At Hodson Street: “Join’This Ride”


Schrijf je in voor de mailinglijst:

* indicates required

 


Deel dit /Share this