Korte inleiding muziek

Naast het schrijven van songs voor de band “At Hodson Street”, heb ik nog veel meer muzikale hersenspinsels. Alleen passen deze niet echt in de stijl muziek waar “At Hodson Street” voor staat. Toch wil ik ze graag met u delen. Vandaar dat ik besloten heb deze muzikale ideeën onder de naam ‘Tij’ de wereld in te zenden.

Aangezien mijn muzieksmaak van klassiek tot rock gaat en wat al niet meer, kunt u verschillende stijlen verwachten. Ik heb absoluut geen bepaalde muziekstijl voor ogen, dat wil ik juist vermijden. Wel heb ik absoluut een doel voor ogen met de diverse nummers.

Zo ben ik bijvoorbeeld bezig met een muzikaal levensverhaal, een al langer lopend project. Het lijkt me leuk om daar af en toe een songfragment van te plaatsen.

Ook ben ik druk bezig om eigen video’s te maken die begeleid worden door zelf geschreven muziek. Deze video’s zal ik plaatsen onder het kopje ‘video’.

Maar de band “At Hodson Street” zal zeker niet op de achtergrond komen te staan. Daarvoor is het veel te leuk om samen muziek te maken. Ook voor de band blijven we ons voor 100% inzetten!

Deel dit /Share this
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram