Korte inleiding video

Naast het fotograferen heb ik sinds kort ook de smaak op videogebied te pakken. Tijdens het fotograferen kom ik zo vaak settings tegen die welhaast filmisch lijken, dat het me een goed idee leek deze situaties ook op film vast te gaan leggen.

Tegelijkertijd is video een mooi medium om een boodschap over proberen te brengen. Ook is het een geweldige kans voor me, om zelf de muziek te schrijven die de beelden begeleiden. Al kan net zo goed het omgekeerde natuurlijk ook plaatsvinden 🙂

Kortom, een wisselwerking tussen beeld en geluid, bedoeld om elkaar te versterken. Als ik daar dan ook nog eens tekst bij schrijf, is het plaatje compleet voor mij. Op die manier komen alle creatieve uitingen van mij samen.

Dat zou natuurlijk geweldig zijn als dat lukt. Ik beloof niets, ik ga het wel proberen…..

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram