Korte inleiding ‘vluggertje van de dag’

Aangezien ik niet de tijd heb om iedere dag een volledige blog te schrijven, ben ik gekomen tot het ‘vluggertje van de dag’. Hierin kunt u columns verwachten, anekdotes of wat dan ook ik maar even met u wil delen die dag.

In ieder geval korte schrijfsels welke regelmatiger gepost worden dan een volledige blog. Dit is voor mij, iemand met een chronisch tijdgebrek, wellicht de oplossing om toch te kunnen blijven schrijven en met u als lezer in contact te kunnen blijven.

Er gebeurt zoveel op een dag, dat moet een mens gewoon even van zich afschrijven. Tenminste, dat geldt voor mij zeker 🙂 Schrijven is voor mij een fijne ‘uitlaatklep’. Wat u precies aan thema’s kunt verwachten is voor mij overigens ook nog een verrassing.

De ene keer zal het iets serieus zijn, de andere keer wellicht een grappig voorval. Ik laat me verrassen door datgene dat uit mijn pen vloeit, doet u dat vooral ook!!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram