Biografie At Hodson Street

At Hodson Street bestaat uit zangeres Chantal en gitarist René. Na allebei druk in de kleine kinderenfase te hebben gezeten, ontstond er eind 2015 eindelijk weer ruimte. Ruimte bij ons, om ons op onze gezamenlijke passie, muziek, te storten.

Als buren zijnde, werd deze ruimte gauw gevuld. Alle kleine momenten van rust werden benut om aan nieuwe nummers te werken. Intussen is dat uitgegroeid tot een compleet repertoire. Nog steeds wordt het repertoire aangevuld met nieuwe nummers, aan inspiratie gelukkig dus geen gebrek!!

De stijl van de nummers is divers; van pop tot country en van ballad tot rock. Wel heeft het repertoire, mede door de mooie, karakteristieke stem van Chantal, een eigen identiteit. De teksten hebben als onderwerpen al wat een mens maar kan bezighouden.

Op dit moment wordt het repertoire live semi-akoestisch vertolkt. Op de site zullen regelmatig opnames van nieuwe nummers geplaatst worden die met bandbegeleiding zijn opgenomen. Dit om de luisteraar een idee te geven van hoe onze nummers in bandformatie zouden kunnen klinken.

Onze bedoeling voor de nabije toekomst is om het repertoire nog flink uit te breiden en meer optredens te gaan verzorgen. Ook hopen we terzijnertijd de studio in te kunnen duiken om een album op te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten op muziekgebied, schrijf je dan in voor onze mailinglijst.


Schrijf je in voor de mailinglijst:

* indicates required


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram