Herkent u dat gevoel ook?

Herkent u dat gevoel ook? Dat je het idee hebt dat de maand net is begonnen, maar in werkelijkheid alweer zowat voorbij is. Ik ben vanaf nieuwjaar met van alles bezig geweest, behalve met het letten op de datum.

En nu, na alle interne verhuisperikelen, zie ik weer eens de datum en schrik ik me rot. Het nieuwe jaar is toch pas net begonnen? Welnee, januari is al zowat weer voorbij! Help, waar blijft de tijd?

Verveeld heb ik me overigens niet in deze afgelopen weken. We zijn inmiddels allemaal de trotse eigenaar van een ‘nieuwe’ slaapkamer, er zijn nieuwe spullen voor aangeschaft. Het grofvuil is geweest.

Het huis is op iedere verdieping nu voorzien van internet, er zijn gordijnen besteld, de eetkamerlampen hangen en het kamertje waar ik nu vertoef, is na 16 jaar ‘kindergeweld’, inmiddels compleet gerenoveerd😀

Maar voor mijn gevoel zat het meeste werk in wassen draaien! De dames moesten namelijk voor het verhuizen hun kledingkasten uitmesten en dat heb ik geweten…..

Altijd maar klagen dat ze geen kleding hebben, nou, maar dat is nu mooi voorbij. Mijn hemel, wat kan er een hoop kleding in een kast! En alles wat, naar het idee van de meiden, al te lang in de kast had gelegen, moest gewassen worden van ze.

Nou ja, letterlijk en figuurlijk een frisse start in 2023 dus voor ons! Het was even aanpoten, maar dan heb je ook wat. Want op dat soort momenten wil ik ook altijd dan direct maar alles doen.

Als ik daar mee zou wachten, schuift het op de lange termijn en komt er nooit wat van. Misschien herkent u dat gevoel ook wel. Nu is het tenminste klaar.

En dus hebben de meiden nu een riante slaapkamer en ligt pa in het kamertje. Back to the roots😀 Het deed me meer dan ik verwacht had. Zo liggend in een 1-persoonsbed, in een andere kamer, maakte des te meer ´duidelijk dat ik nu alleen ben.

Er is weer afstand gedaan van iets uit een gedeeld verleden. Maar ik heb er absoluut geen spijt van. Als ik zie hoe blij ze zijn met hun kamers! Voor hun is het echt hun leefruimte. Ik kom alleen op de slaapkamer om er te gaan snurken.

Zo is de eerste maand in het nieuwe jaar weliswaar alweer zowat voorbij, maar zijn we het nieuwe jaar in ieder geval goed begonnen! Een flitsende start en vol energie en nieuwe plannen voor de komende maanden. U hoort ongetwijfeld nog van me😀

Deel dit /Share this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram