Verhuisstress met oudjaar.

Verhuisstress met oudjaar binnen dit gezin!! We gaan namelijk verhuizen, de ‘kogel is door de kerk’. En wat prima past bij ons, we verhuizen dan ook per direct.

Dus is iedereen flink aan het opruimen. Grappig hoe sommige vooruitzichten pubers aanzetten tot vrijwillig schoonmaakgedrag. We zouden dit soort acties vaker moeten ondernemen!

Alhoewel, verhuizen is zeker niet mijn hobby. Maar deze keer zie ik het wel zitten. We gaan namelijk intern verhuizen. De dames schuiven een kamer op en gaan een stuk ruimer wonen.

Wat voor mij dus inhoudt, dat ook ik op moet schuiven. En u raadt het al, ik ga een stuk kleiner ‘wonen’😀 Zo heb ik intussen in de loop der jaren al heel wat kamertjes in dit huis bewoond.

Maar de dames worden nu eenmaal steeds groter en hebben behoefte aan meer plek. Zij ‘wonen’ dan ook haast echt in hun slaapkamers, terwijl ik er alleen maar kom om te slapen.

Met de huidige woningschaarste voorzie ik sowieso dat ze nog wel een tijdje bij vaders zullen blijven wonen. Dus is dit ook een gevalletje van ‘vooruitzien is regeren’.

Tegelijkertijd willen beide dames een 2-persoonsbed kunnen plaatsen en dat is alleen op deze manier mogelijk. Waarmee we direct op de volgende onthulling komen, ik ben mijn bed dus ook kwijt.

Want de kamer die ik ga betrekken heeft absoluut geen ruimte voor zo’n bed. En dus is mijn huidige bed ook maar direct geconfisqueerd. Ik ga weer terug naar mijn roots en braaf in een eenpersoonsbed slapen.

Tja, mocht er ooit nog een dame in mijn leven verschijnen, is het wel direct duidelijk voor haar. Ze mag onder me of bovenop me komen liggen in bed, alleen ernaast liggen wordt toch echt wat krapjes😀

Maar dat zien we dan wel weer, op dat vlak voorzie ik voor de komende tijd toch geen veranderingen.

En zo sluiten we het jaar 2022 op een mooie en goede manier af. Met misschien wat verhuisstress, maar met als resultaat drie blije mensen. Laat 2023 maar komen, wij zijn er klaar voor.

Ik wens u een fijne jaarwisseling toe, doe voorzichtig met vuurwerk en tot 2023!

Een gedachte over “Verhuisstress met oudjaar.”

  1. Veel succes met de verhuizingen intern, lieve René ♥️🤗! Fijne jaarwisseling alvast en dank voor het delen van al jouw verhalen. Ik heb gelachen en soms een traantje gelaten van ontroering. Je bent een prachtig gevoelsmens! Hou dat vast en blijf creëren 🥂
    Lieve groet,
    Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram