Dissolving the grey


Vol trots presenteer ik u het eerste resultaat van mijn pogingen om video, audio en poëzie te combineren. “Dissolving the grey”, ‘het grijs oplossen’, iets dat op allerlei manieren geïnterpreteerd kan worden. De energie die vrijkomt als de grijze flarden verdwijnen, de weidsheid die ontstaat bij het oplossen hiervan.

Kleuren geven moed, geven warmte en positiviteit. Net als in het echte leven. Als alles en iedereen dezelfde kleur zou hebben, zou het een verschrikkelijk saaie wereld zijn. Omarm de diversiteit, omarm alle verschillende kleuren. Niets en niemand hoeft uitgezonderd te worden.

Zoals al vaker in mijn blogs verteld, we leven allemaal maar 1 keer. Dus geniet van elkaar, respecteer elkaar, iedereen heeft evenveel rechten als wel plichten. Hou van je unieke medemens in plaats van er ruzie mee te maken. Het leven is al zo kort, geef iedereen dan de ruimte ervan te kunnen genieten. Woorden van hoop, die momenteel maar al te actueel zijn helaas.

Probeer niet alleen met de medemens een balans te vinden, maar ook met de natuur. Natuur die al begint zodra je de voordeur opent. Om dit te benadrukken zijn alle beelden in de omgeving van mijn huis gemaakt. Maar met het oplossen van het grijs, wordt nog veel meer bedoeld, ook privé. Hierover kunt u lezen in de blog “Stilte, maar zeker geen rust.“, die bij deze video hoort.

De muziek bij de video is een nieuwe compositie van me. Ik heb gepoogd muziek en beelden elkaar te laten versterken. Wilt u het nummer nog eens los van alles beluisteren, kunt u de song vinden onder “de muziek”. Tot slot hoort bij deze video een gedicht, deze kunt u lezen onder “Poëzie”.

Dit alles te samen, video, blog, song en poëzie, vormen dus één geheel, behorende bij “Dissolving the grey”. Ik ben erg benieuwd wat u van het geheel vindt. Op z’n minst hoop ik dat 1 van de onderdelen u kan bekoren.

Groetjes, René


At Hodson Street – Dissolving the grey ©2022
Een gedachte over “Dissolving the grey”

  1. Wat een heerlijke start van je nieuwe werkzaamheden. Zet die creatieve geest maar aan, jij geniet en laat anderen hiervan proeven. Ik zeg, het smaakt naar meer. 👏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram