Eerbetoon aan een mooie stad

Zo, de eerste blog is een feit. Geen lange blog, maar een eenvoudig eerbetoon aan de stad waarin ik sinds enige jaren woon. Tevens een mooie gelegenheid om een foto uit de fotogalerij extra te belichten.

Haarlem, de stad waarin mijn, veronderstelde, creatieve talenten eindelijk hun weg naar buiten weten te vinden. Geen belemmeringen meer, gewoon gaan. Misschien stelt het wel niets voor, pech dan, maar ik voel me er wel bij!!

Voel je ook zeker niet gedwongen dit al te moeten lezen en bekijken, het is een mogelijkheid die ik wil bieden. Het zou al geweldig zijn als ik één persoon op deze aardbol zou kunnen plezieren met mijn creatieve “oprispingen”.

Met zo’n fijne en mooie stad als initiator kost het weinig moeite om inspiratie op te doen. Stap de deur uit en kijk goed om je heen; laat vervolgens je gedachten de rest doen. Dat was precies wat er met deze combinatie van foto en tekst gebeurde. Van het kijken kwam de foto, van de gedachten kwam de tekst.


“Feest aan het Spaarne”

Zelden brengt een splitsing saamhorigheid, maar jou is het gegeven.

Met sierlijke bewegingen verdeel jij, nonchalant en ogenschijnlijk zonder veel inspanning, de stad in twee.

Gescheiden van elkaar, maar onlosmakelijk en met genoegen één geheel, Haarlem. Bruisend, vol energie, net als jouw wezen.

Prachtig om te zien hoe jij verbindt door te scheiden.


Dat was hem, de eerste blog, de kop is eraf!! De komende tijd is mijn bedoeling diverse blogs te plaatsen, zodat duidelijker wordt wat mijn bedoeling met dit alles is. Mocht het je bevallen, ben je nieuwsgierig of wat dan ook geworden, schroom niet en schrijf je in voor de mailinglijst. Des te meer zielen, des te meer vreugd!!!!

Tot gauw. Groetjes, René


Schrijf je in voor de mailinglijst:

* indicates required


2 gedachtes over “Eerbetoon aan een mooie stad”

  1. Heel mooi Rene! Foto zeer passend bij je foto!!
    En wat een prachtig mooi georganiseerde site😘

    Anja

  2. Heel indrukwekkend René! Mooie resultaten van jouw uren verblijf in de duinen en de natuur. Heel inspirerend ook, ik ga graag een keertje mee! Mooie bundeling van inspiratiebronnen en gaven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram