Tas bezorgd in de gft-bak.

Weer wat geleerd. Blijkbaar heeft de gft-bak, voor ons huis, een dubbelfunctie. Nooit geweten, want ik dacht toch echt dat er alleen groente-, fruit- en tuinafval in ging.

In die hoedanigheid staat de bak dan ook bij ons, gevuld met het nodige afval. Maar afgelopen donderdag bleek dat de bak ook dienst doet als bezorgadres annex brievenbus voor de pakketdienst.

Dochterlief had maanden gewerkt om een mooie tas te kunnen bestellen. Na een aantal dagen wachten, was het donderdag dan zo ver. De tas bleek te zijn bezorgd.

Er lag een briefje in de bus met de mededeling dat de tas in de gft-bak was geplaatst! Geintje, denk je dan nog in alle naïviteit. Dus al lachend openden we de bak.

Maar warempel, na het openen van de bak, kwam daar, geperst tussen het afval, een grote doos tevoorschijn. Met daarin de trotse nieuwe aanwinst van de dame, haar tas.

Een gelukje dan nog maar dat de tas verpakt was in deze doos, want echt hygiënisch is een gft-bak niet. Maar kom op, je bestelling bezorgd in de kliko, gekker moet het toch niet worden.

Iedereen had kunnen zien dat de bezorger een groot pakket in de bak probeerde te frommelen. Het was totaal niet vreemd geweest dat een voorbijganger hierna het pakket eruit gevist had.

Het karton had doorweekt kunnen raken als de doos er langer in had gelegen. En dan?! Zie maar te bewijzen dat je het pakket niet ontvangen hebt. Of dat eventuele schade niet door jou is veroorzaakt.

Ik ben bang dat dat een klein drama was geworden. En het ging ook nog niet eens om iets met een geringe waarde. De tas was een aardige aderlating op de rekening van dochterlief.

Maar daar had ze dan ook hard voor gewerkt. Lekker fijn gevoel als je dan je nieuwe tas moet opvissen tussen de gft-afvalresten. Gelukkig vergoedde de aanblik op de tas, na het uitpakken, een hoop.

Ze is er superblij mee. Maar u bent bij deze gewaarschuwd. Controleer altijd de gft-bak op eventuele pakjes. Je weet maar nooit tegenwoordig!!

Deel dit /Share this

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram