Die van mij is groot!

Die van mij is groot, zo groot. Ik kan er wel geheimzinnig over doen, maar het is gewoon de waarheid. Misschien is het niet gepast om daar iets over te schrijven, maar ik moet het toch echt even kwijt aan jullie.

Ik weet namelijk niet wat het is, maar om de een of andere reden past klein blijkbaar niet bij mij. Ook dit jaar weer verbaas ik me over de omvang. Ik kan er niet teveel over mededelen, want het is nog een verrassing, maar groot is ie!!

En dan moet ie nog naar beneden, ik ben benieuwd hoe ik dat allemaal ga doen. Maar ja, intussen ben ik het wel zo’n beetje gewend dat het formaat iets meer ruimte inneemt dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Alles voor een gezellige dag en een leuke surprise, toch?! Want daar heb ik het natuurlijk over, over de Sinterklaas surprise voor dit jaar. Ook ditmaal is deze weer flink uit de kluiten gewassen.

Ieder jaar begin ik spontaan met knutselen, om me vervolgens te verbazen over het eindresultaat. Aangezien ik namelijk totaal geen gevoel heb voor maten en afmetingen, laat staan ruimtelijk inzicht, kan het eindproduct ‘lichtelijk’ verschillen met de oorspronkelijke intentie 🙂

Zo heb ik eens een surprise-ei geknutseld waar je bijkans in kon wonen. Ik begon echt wel klein, maar ja, dan begint het feest. Het ei is toch niet geheel in vorm dus een beetje hierbij en een beetje daarbij. Toch nog iets hoger, oei, nu zijn de verhoudingen in de breedte zoek….

En zo gaat dat dan nog een tijdje door. Afijn, u begrijpt het al, zo’n ei groeit bij mij binnen de kortste keren uit tot een reuzen-ei. Het komt altijd wel goed, alleen is het meestal wat groter dan verwacht.

Ook is er weleens een auto gefabriceerd, die, wat mij betreft, qua formaat zo de weg op kon. Even een APK-keuring en rijden maar!

Arme ontvangers trouwens van dit soort bouwwerken, het is namelijk wel de bedoeling dat de gekregen surprise mee naar huis gaat. Een gegeven paard kijkt men niet in de bek, toch?!

Dit jaar heb ik getracht me in te houden, maar ik ben dus bang dat het wederom niet helemaal is gelukt…..

Een gedachte over “Die van mij is groot!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram