Telefonisch contact met een overledene.

Ooit telefonisch contact gehad met iemand die is overleden? Lees maar eens het verslag van een gesprek tussen mij en firma X over de nalevering van een stoel. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

“Goedemorgen, met firma X, zegt u het maar”. “Goedemorgen met René, ik wilde graag weten hoe het zit met een stoel die nog steeds niet is geleverd”. “Ik ga het voor u navragen bij onze klantenservice meneer, u hoort van ons”.

“Meneer, ik heb contact gehad met de klantenservice en de stoel staat al een tijdje gereed in ons magazijn hoor”. “O, dat is geweldig, maar waarom weet ik dat dan niet?”

“Nou, onze klantenservice heeft u echt gebeld hoor. Maar ze kregen uw vrouw aan de lijn en die voelde zich niet zo lekker. Vandaar dat ze de stoel niet kon komen halen”.

“Ach, is dat de reden? Nou, dat mijn vrouw niet zo lekker was, kan heel goed kloppen. Maar toch vind ik het bijzonder knap van jullie”. “Wat bedoelt u, meneer?”

“Jullie hebben echt contact gehad met mijn vrouw?” “Ja meneer, dat vertel ik u toch”. “Dan kunnen jullie veel meer dan alleen maar meubels verkopen! Jullie hebben veel meer talenten. Daar moeten jullie gebruik van maken!”

“Ik begrijp u niet meneer, kunt u wat duidelijker zijn?” “Tuurlijk kan ik dat. Ik wil namelijk graag weten hoe jullie contact hebben kunnen leggen met mijn vrouw. Wie weet dat het mij dan ook lukt nog een keertje contact te maken.

Ik zou haar graag willen vragen hoe het gaat met haar en of ze nog een beetje tevreden over ons is. Ik zou gewoon dolgraag nog een keer met haar willen praten. Mijn vrouw is namelijk sinds een paar jaar overleden”.

Stilte.

De stoel werd binnen een week geleverd.

Een gedachte over “Telefonisch contact met een overledene.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram