Dreamer

Tijd voor een nieuw bericht!! Ditmaal wil ik graag een duidelijk geval van samenhang tussen de 3 elementen, muziek, fotografie en tekst laten zien. Het tafereeltje vond afgelopen zomer plaats tijdens onze vakantie.

Het geheel inspireerde me tot het hieronder geplaatste. Vanuit de foto ontstond een stukje tekst. Vanuit de tekst ontstond het muzieknummer en vanuit de song ontstond weer de tekst bij de muziek. Kun je het nog volgen??

Het is een mooi voorbeeld van hoe het er aan toe kan gaan in die bovenkamer van me (wat een chaos….) en beloofd is beloofd, de bedoeling van deze blog is mede jullie daar een inkijkje in te geven!!

Let wel, de tekst van de song is dus een andere dan de tekst bij de foto’s, maar volgens mij is de songtekst prima te volgen door de mooie, duidelijke zang van Chantal.

Beide teksten bevatten een duidelijke boodschap. Een mens kan niet zonder dromen, hoop en/of verwachtingen. Probeer de dromen die je als kind had op latere leeftijd ook nog steeds te hebben.

Blijf sowieso dromen houden gedurende het leven. Niet altijd even makkelijk, ik weet het, maar het kan je leven wel degelijk verrijken.

Bedankt weer voor jullie aandacht. Schroom niet een reactie te geven en deze site te delen met wie je maar wilt. Tot gauw!!!! Groetjes, René


“Dreamer”

Balancerend op een dunne balk, trachtend het evenwicht te bewaren, beeld je, zonder het zelf te beseffen, het begrip leven fantastisch uit.

De beweging naar voren, weg van de duisternis, op zoek naar licht. Het hoofd geheven, de laatste zonnestralen zijn voor jou.

Op de achtergrond de hoop en verwachting gevangen in een boog, ontstaan uit het spel der elementen. Je kunt het, hebt vertrouwen en geniet.

Hoe lastig het soms ook zal zijn, zelfs uit de donkere momenten kan uiteindelijk iets moois ontstaan.


 

Schrijf je in voor de mailinglijst:

* indicates required


Een gedachte over “Dreamer”

 1. Je blijft je moeder verbazen.
  Fantastisch wat je doet.
  Heb bewondering voor je.
  Eindelijk je doel gevonden.
  Geniet er met volle teugen van.
  Mam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram