Breekbaarheid – Fragility

Licht in het duister

Wat is het leven toch een ongrijpbaar fenomeen. Per dag, per uur, ja zelfs per seconde kan het van gedaante verwisselen. Zeker ben je alleen van het verleden, voor de toekomst mag je slechts hopen.

Dit jaar is voor mij persoonlijk weer eens typisch zo’n jaar waarin alle uitersten van het leven zichtbaar worden. Aan de ene kant het gevecht van dierbaren om te blijven bestaan, aan de andere zijde het tegelijkertijd werken aan een mooie toekomst.

Zelden heb ik me zo ambivalent gevoeld. Toch moet je doorgaan, van het positieve blijven uitgaan. Niet altijd even makkelijk, zeker niet voor diegenen die het “lijdend voorwerp” zijn. Maar bij voorbaat opgeven is ook geen optie, dan is het spel zeker snel voorbij.

Vol bewondering en respect heb ik de afgelopen maanden gadegeslagen hoe met tegenspoed wordt omgegaan. Fascinerend ook om te bemerken hoe een duistere periode een relatie, ook na al die jaren, toch weer een stuk verdiept. Een, eigenlijk niet gewenste, bevestiging van de kracht ervan.

Ach, het leven, zo mooi, maar tegelijkertijd in al zijn hardvochtigheid zo lelijk. Als ode aan twee sterke vrouwen, waarvan er één al zo’n 19 jaar mijn levenspartner is, heb ik de song “Fragility” geschreven.

Beiden hard strijdend weer gezond te worden. Trots op jullie en vol respect zoals jullie je staande weten te houden, hoop ik dat dit nummer misschien een heel klein beetje extra motivatie kan geven om het gevecht te winnen. Het komt goed, zeker weten!!

” I believe in you, sure you’ll get through”

Deel dit /Share this

4 gedachtes over “Breekbaarheid – Fragility”

  1. wat een verhaal, wat een foto en leuk jou en jullie samen te zien. wat een nummer zo breekbaar mooi en zuiver als kristal gezongen…alle goeds uit alle hoeken en gaten van boven en beneden. zeer hartelijk c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram