Give me Wings

Ook het nummer “Give me Wings”, is, net als de song “Where is our Concern“, aan de eettafel opgenomen met een simpel microfoontje, tijdens een repetitie.

Alle complimenten hierbij voor Chantal, die het nummer nog niet eerder had gehoord en na een uurtje repeteren, dit prachtige resultaat ten gehore gaf.

Meer ‘naked/unplugged’ kun je als muzikant niet gaan. Geen versterking, niets van dat al, alleen gitaar en zang. Simpel één take, en dat is het.

Maar dat vonden we juist prima passen, ook bij dit nummer. Emotie en bezieling, daar gaat het nu om, niet of het perfect van kwaliteit is.


Beweging naar Voren

De vogel, wat blijft het toch een prachtig, fascinerend wezen. Waar wij, de mens, al eeuwen bezig zijn om ons op enigerlei wijze te ontworstelen aan de zwaartekracht, daar spreidt de vogel zijn vleugels en gaat.

Hoe klein of groot dan ook, het lijkt geen enkele moeite te kosten om deze kracht te trotseren. Vrij en ongeremd bewegend, sierlijk en gracieus, zich verplaatsend waar dan ook heen, het maakt niets uit.

Mijn domein

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, betovert menig vogel ons gehoor met prachtige melodieën. Alsof nog even extra benadrukt moet worden wat voor een minkukels, wij mensen, wel niet zijn!!!!

De vogel, voor jou alle eer en lof in deze blog.Gracieus en Sierlijk


“Give me Wings”

Als de kleine vogel zingt, ben ik stil, doodstil. Een prachtige melodie, wat een voorrecht om toehoorder te mogen zijn. Wij met z’n tweetjes, een privéconcert.

I’ll sing my Song

De zon verwarmt ons, ik geniet en terwijl ik je volkomen vrij zie bewegen, bekruipen mij allerlei gedachten, ‘als ik nou, had ik nu maar….’

Is het niet een droom van velen om net zo vrij te mogen zijn als jij. Los van de zwaartekracht, zwevend in de lucht. Je laten meevoeren door de luchtstromen, dat moet toch heerlijk zijn.

Soms in mijn dromen, vraagt de wind ons beiden om te komen spelen. We stijgen op en al snel dansen we samen in de lucht, volkomen vrij, met de wind als metgezel. Echt waar, geloof me.

Hoger en Hoger

Laat me toch vergeten, alsjeblieft, laat me toch eens vergeten dat ik geen vleugels bezit en nooit zo vrij zal zijn als de zingende vogel. Maar ik blijf dromen, want zonder dromen is het leven lang niet zo mooi.

Intussen blijf ik tot die dag, misschien die ene dag waarop mijn wens eens vervuld zal worden, genieten van jou, de vogel. Van je schoonheid, je gratie, je liedjes, van al dat jou zo bijzonder maakt.

The successful Icarus

Groetjes, RenéSchrijf je in voor de mailinglijst en mis niets meer!!!!

* indicates required


2 gedachtes over “Give me Wings”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram